Dorset naga frukterna börjar komma nu!

I år har jag 3 st Dorset Naga plantor en övervintrad och 2 st nya från frö. Jag ska ju tävla med mina plantor från frö i CHILLI CHALLENGE: How many chillies can YOU grow on one Dorset Naga plant som anordnas av Sea Spring Seeds i England.

Tävlar gör jag bara för skoj skull för jag har nog ingen chans. En av mina plantor har just nu ca 140 frukter och den andra blommar för fullt. Ja vi får se hur många frukter jag kan få fram på en planta lite över 200 st ska nog inte vara några problem men att komma upp i 1000 frukter det kan man ju glömma direkt. Jag har till den 15 oktober på mig att få fram många frukter.

Här är en länk till tävlingen: CHILLI CHALLENGE

Här testar Pierre Carlsson en av mina Dorset Naga frukter som i år har blivit rejält heta!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dorset naga frukterna börjar komma nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.