Fatalii Jigsaw frukterna växer och frodas i växthuset!

Är det värdens starkaste chili jag odlar? Det finns vissa som tror att Fatalii Jigsaw kommer att överta tronen som värdens hetaste chili. Min planta verkar trivas i växthuset för den har satt många frukter som även verkar bli riktigt stora. Ska bli mycket intressant att få provsmaka denna chili.

Vill du du ha fröer till denna heta chili så ge mig ett meddelande så kan jag kontakta dig när det finns fröer. Just nu är det svårt att få tag på fröer på fatalii sida så är de slut. Vill du läsa mera om denna chili så kan du göra det här Fatali Jigsaw

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fatalii Jigsaw frukterna växer och frodas i växthuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.