Fatalii Jigsaw frukterna växer och frodas i växthuset!

Är det värdens starkaste chili jag odlar? Det finns vissa som tror att Fatalii Jigsaw kommer att överta tronen som värdens hetaste chili. Min planta verkar trivas i växthuset för den har satt många frukter som även verkar bli riktigt stora. Ska bli mycket intressant att få provsmaka denna chili.

Vill du du ha fröer till denna heta chili så ge mig ett meddelande så kan jag kontakta dig när det finns fröer. Just nu är det svårt att få tag på fröer på fatalii sida så är de slut. Vill du läsa mera om denna chili så kan du göra det här Fatali Jigsaw

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Fatalii Jigsaw frukterna växer och frodas i växthuset!

 1. Danne says:

  Hej
  har följt din fina chiliarbete senaste 2 åren och blivit fast själv. Tycker att du har jättebra information för oss som är nybörjare.
  Har några frågor:
  1. jag har sått 25 sorter (mestadels chinense) för 3 veckor sedan och alla har kommit upp utom Pink Tiger, Jigsaw och Bubbelgum. Jag har sått 2-3 frön av varje. Vet du om det är bekant att dessa sorter tar längre tid att gro?
  2. Skulle du kunna skapa ett inlägg på hur man toppar chili?

  Återigen, tack för att praktiska tips du lagt upp.

  MVG
  Danne

  • Stig Häggkvist says:

   Hej! Vissa sorter tar tid på sig beroende på värme fukt och fröets kondition det är bara att ha tålamod och vänta till slut så tittar de oftast upp. Ps. det kommer en film om toppning av plantor i vår när mina är stora nog för att toppas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.