Snart skördetid i växthuset!

I år så fick mena chiliplantor blomma sent, det var först i början på juli som de första plantorna kunde ställas ut då växthuset var på plats och kunde invigas. Nu när hösten närmar sig så har äntligen chili frukterna börjat mogna. Jag har värme i växthuset så jag räknar med att kunna ha dem kvar i växthuset i 4 veckor till så jag hoppas på många heta frukter.

Många plantor som får mycket frukt binder jag upp för att slippa att grenar går av. Jag använder vanligt grönt jutesnöre och fäster snöret försigtigt i grenarna för att sedan fästa i de öglor som sitter fast i växthusets stomme. Där det inte går att binda upp med snören så använder jag blompinnar för att staga upp grenarna.

Nu finns det för till olika sorters chili i Mina Fröer

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.