Några chiliplantor fick resa till Katrineholm!

I dag var Stefan Winger (chiliklubben) på besök hos mig för att hämta några plantor så nu är några plantor räddade från att hamna på komposten. Lite färska frukter fick och fröer fick också komma med till Katrineholm.

Nu har jag bara ett 50 tal plantor kvar så skulle du vilja ha en eller kanske några stycken för att övervintra så är du välkommen att besöka mig men du måste först meddela mig så vi kan komma överens om dag och tidpunkt.

Jag ska bara övervintra 4 – 6 plantor så det blir många över.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.