Carolina Reaper, den hetaste chili jag odlat hittills!

Jag odlar i år den mytomspunna ganska nya chilin “The Carolina Reaper aka HP22B Pepper” Jag har 3 plantor av denna sort och nu har frukterna börjat mogna. Plantorna ger hyfsat med frukter men det är inga mängder. En av plantorna ska jag övervintra resten ger jag bort eller så hamnar de på komposten.

Jag skickade en av frukterna till Pierre så jag skulle få ett utlåtande på hur den smakar och vad han tycker om hettan, styrkan i denna chili. Se filmen nedan så får du veta vad han tycker om denna Carolina Reaper aka HP22B.

Ps. Jag har fröer om du är sugen på att själv odla denna heta chili.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

6 Responses to Carolina Reaper, den hetaste chili jag odlat hittills!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.