En andra skörd av Dorset Naga frukter!

Jag är med och tävlar med en av mina årets plantor av chili “Dorset Naga” i dag var det dags för en andra skörd av frukter jag har redan plockat av ett 60 tal. Många frukter är fortfarande omogna så det blir att plocka flera frukter om ca. 1-2 veckor. Undra hur många frukter det blir totalt på denna planta som är mycket produktiv. Tävlingens slutdatum är den 15 november.

“Chilli challenge. How many Dorset Naga chillies can YOU grow on your plant?”

Vill du ha chansen att vinna 10 st heta färska Dorset naga frukter?

Om du kan gissa hur många frukter jag plockade av i dag från min planta så kan du vinna 10 Dorset naga frukter direkt hem i din brevlåda det ända du behöver göra är att kommentera detta inlägg och gissa rätt antal frukter. Jag utser en vinnare av den som prickar rätt eller kommer närmast rätt antal frukter och som kommenterat detta inlägget så alla har chansen. Den 2 oktober utser jag en vinnare.

En liten film från dagens skörd av Dorset Naga frukt.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

56 Responses to En andra skörd av Dorset Naga frukter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.