Ny chili belysing för uppdrivning av små plantor “Mini ChiliLight”

Jag har en egen konstruktion när det gäller belysning av chili min ChiliLight som blivit mycket uppskattad. Nu är det dags för en mindre belysning “Min ChiliLigt” en lite mindre armatur som går att använda med ställning eller så häger man upp den på valfritt sätt.

Här är den första prototypen som naturligtvis ska pulverlackeras i en vit färg. Det går att använda lågenergilampor från 10W – 30W i denna armatur. Bäst effekt får man med en 30w 4000K lampa eller en 6500K lampa. Om man använder ställningen så kan man reglera lampans höjd genom att ändra kedjornas längd. Max höjd ä 60 cm över plantorna. Ställningen kan man plocka isär och tar då nästan ingen plats, alla delar får rum i armaturen om man vänder den upp och ner så den tar ingen plats att förvara.

Jag har testat belysningen nu i 3 veckor och som du ser så växer det mycket bra under lampan. Flera bilder kommer upp här när den har fått sin ytfinish.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.