Nu har min chilisäsong 2014 startat!

Äntligen så får man sätta igång på riktigt med denna intressanta och rogivande hobby.
Det kanske syns på mig att jag verkligen njuter av att få pyssla om mina små plantor.

Först ut i år att gro var Bengle Naga, Dorset naga Jay’s Peach och Red Ghost Scorpion, 7 Pot Bubblegum och några sorter till. Många av de heta sorterna tar tid på sig att växa sig kraftiga men många går att så även i slutet januari och i början av februari. Har man inte plats för att förvara plantorna inomhus under mycket belysning så skulle jag rekommendera att man har is i magen och börjar gro sina fröer i slutet av januari.

Jag testar nu även en ny vit ledbelysning från Parus (Venso ecosolutions) när jag driver upp en del av plantorna och den fungerar utmärkt. Det är blå och vit led som gäller vid uppdrivning, glöm det röda led ljuset det har inte plantan någon nytta av i detta stadium det kommer senare.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

One Response to Nu har min chilisäsong 2014 startat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.