Ny grupp på Facebook “Hobbyodling av chilipeppar!”

head

Jag har startat en ny grupp på Facebook där alla som är intresserade får vara med både nybörjare och proffs. Men va nu då var inte du med i gruppen Chiliklubben på Facebook? Jo visst var jag det. Jag var även en av de drivande krafterna i gruppen men det uppdraget har jag lämnat över nu till de som startade gruppen .Det är lätt att det blir missförstånd och osämja när många kockar ska laga mat i samma chiligryta.

I min nya grupp så delar jag med mig av mina chili frö (Självkostnadspris) som jag köper från mina kontakter över hela världen. Som medlem i min grupp får du ta del av dessa billiga fröer samt andra rabatter på viss odlingsutrustning m.m. I gruppen delar jag med mig av allt jag kan när det gäller hobbyodling av chilipeppar. I min grupp har du full support och inga frågor är för mig/oss i gruppen för dumma.

Facebook gruppens namn är Hobbyodling av chilipeppar! Det är en sluten grupp så du måste begära att få vara med.

Vill du veta mera ingående varför jag nu lämnar mina uppdrag i Facebook gruppen Chiliklubben är du välkommen att kontakta mig privat.

Glad Chilisommar på er alla!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

101 Responses to Ny grupp på Facebook “Hobbyodling av chilipeppar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.