Skola om dina chili djup i krukan.


Vissa sorter har ett långsträckt växt sätt så som t.ex Aji Pancha Brown. När man skolar om första gången så kan man sätta ner dem djupt i krukan. Det går bra att sätta ner dem så djupt att hjärtbladen nästan nuddar jorden.

Aji Pancha Brown är en mycket god chili från Peru. Frukterna blir stora med lite rökig, fruktig smak och en mild/medium hetta. Av denna chili gör jag ett gott Panch pulver som är mycket användbart i matlagningen.

Denna chili kan jag rekommendera, en av de bättre “Mat chilisarna”

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

8 Responses to Skola om dina chili djup i krukan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.