Habanero Big Sun en guldgul stor habanero!

I år ska jag odla Habanero Big Sun (Capsicum chinense) en stor Habanero från Afrika. Frukterna blir guldgula som mogna med mycket fruktig smak och bra hetta ca. 300.000 SHU.

I dag var det dags att skola om plantorna i en näringsrik jord. Jag blandar min jord själv för att få den som jag vill ha den. För att de inte ska växa för fort så får de nu en perennkruka på 1,2 liter. I denna kruka ska de nu få växa vidare till i slutet på mars då de ska få följa med till Stockholm på mässan Nordiska trädgårdar 2015.

Vill du träffa mig och mina plantor så hittar du oss i Chiliodlarnas monter på lördagen den
28 mars. Monter nummer C27:31

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.