No Jigsaw F3 en sort som överraskar!

Denna chili är en korsning mellan Fatalii Jigsaw och någon okänd sort. Det var säsongen 2013 som denna chili först så dagen ljus. Vi är flera som nu odlat denna vidare och i år är det 3:e året den odlas (F3)

Det ska bli mycket intressant att följa plantornas utveckling och se och smaka på frukterna i höst. Man vet aldrig hur de kommer att se ut. Hittills har plantorna utvecklats bra och de har mycket vackra blad med inslag, strimmor i mörk lila.

Här kan du läsa om hur allt började 2013

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

One Response to No Jigsaw F3 en sort som överraskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.