Snart är det dags för chilisläpp 2015.

Ja andra har ju så kallade kosläpp så jag får ha chilisläpp nu när mina chiliplantor ska få komma ut i min hage, ja min hage är ju ett varmt växthus.

Som ni ser börjar det bli trångt i odlingskällaren och plantorna har börjat tävla om det ljus som finns.

Jag rekommendera inte att man ställer ut sina chiliplantor om man inte har värme på sin uteplats eller i sitt växthus. Nätterna är än så länge alldelse för kyliga. Ska man ha dem ute eller i kallt växthus så får man snällt vänta tills midsommartid och man ska vara någorlunda säker på att de ska klara sig.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

7 Responses to Snart är det dags för chilisläpp 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.