Klara färdiga väx. Min BOC är på plats i växthuset!

I år så tävlar jag i en Dansk tävling om hur många frukter man kan få på en planta. Jag tävlar med den Danska Bhut Ornage Copenhagen (BOC). Nu har jag skolat om plantan till den större tävlingskrukan som rymmer 100 liter jord, konstigt jag trodde det var en 65 liters kruka…

Jag har ju mina egna knep för att få stora plantor samt mycket frukt och just nu kan jag ju inte berätta det, det är ju tävlingshemligheter. Mycket måste stämma för att man ska få mycket frukt på en chiliplanta. Dag och natt temperatur är en viktigt parameter men även jordens sammansättning, näring och tillgång på vatten spelar en stor roll.

Ni kan följa min plantas utveckling här på sidan.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Klara färdiga väx. Min BOC är på plats i växthuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.