En växtarmatur med stil kan bli din!

Ge min växtbelysning ett namn och du har chansen att vinna en armatur med stil till din fönsterodling!

ChiliLight Window har blivit en mycket uppskattad växtbelysning. Den är till för dig som vill odla på fönsterbrädan och inte störas av ett irriterande ljussken när du sitter i soffan.
Den tillverkas i 2 längder 70 cm 24W och 125 cm 54W.

Eftersom denna växtbelysning fungerar för alla växter så behöver den ett nytt namn. Nu har du som hittar på ett namn som jag tycker passar bäst chansen att vinna en 70 cm armatur med 24W 864 T5 HQ rör samt kedjor för upphängning.

Jag vill att namnet ska både innehålla något med växter, ljus samt design för det är just det som denna belysning förmedlar. Du får använda både det svenska och det engelska språket när du hittar på ett namn.

Alla armaturer görs för hand i plåt som bockas för att sedan pulverlackeras för att få en bra och hållbar ytfinish. Alla trä detaljer är i ek. Eken sågas i remsor som sedan limmas ihop för att sedan sågas, putsas och fräsas för att få bra passform. Allt lackeras sedan med en matt klarlack.

Armaturen är försedd med reflektor och ett modernt T5 lysrör som har visat sig vara ett av det bättre när det gäller odling av växter. Lysröret är ett standardrör som visat sig vara mycket bra för odling av växter. Det är billigt att byta ut när det gjort sitt eller om det av någon anledning går sönder.

Vill du vara med i denna namntävling så gilla min sida genom att klicka på Facebook (Like knappen) och dela på Facebook (Share knappen) och skriv ditt bidrag som en kommentar.

Ps. Tävlingen är avslutad!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

45 Responses to En växtarmatur med stil kan bli din!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.