Chilin Fatalii Jigsaw har mognat!

Den nya chilin Fatalii Jigsaw från Finland är nu mogen. Är den verkligen så stark som Jukka på Fatalii.net säger? Jag ska skicka en av frukterna till Pierre så vi kan få ett utlåtande om både styrka och smak. En del Amerikaner som testat denna chili tycker den smakar förskräckligt illa men håller med om att den är mycket het.

Nu har du  chansen få en Fatalii Jigsaw frukt gratis hemskickad i brevlådan för att själv testa hur den smakar samt hur stark den är.

Obs:
Jag lottar ut en Fatalii Jigsaw frukt är avslutad och det blev Joakim lindström som får en frukt i brevlådan, Grattis

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

18 Responses to Chilin Fatalii Jigsaw har mognat!

 1. Micke says:

  Vill gärna ha en för att spela in bästa chili ätar videon till min u tube kanal som kommer ut snart

 2. Regina says:

  Jäkligt sugen att delta, men jag vågar fan inte ge mig på det där monstret, får ju ont bara av att titta på den :p

 3. Carl Saxmark says:

  Meeh.. Jag som letade efter en paypal beställningslänk.. 😉

 4. Joakim lindström says:

  Ser najs ut bra sugen på att prova en är det några krav? Typ måste man filma eller något? Kan givetvis ställa upp på sådant me såklart, hur går man tillväga för o få möjligheten att prova på en sådan stygging? ( du har min adress, men om det är struligt att hitta så säg till har ju beställt en chililight av dig me. Skolvägen 5)
  Mvh Jocke

 5. Tobias Berander says:

  Det hade ju vart himla kul att få testa en jigsaw. Kan den verkligen vara så himla mycket värre än en Jolokia eller TS? 😉

 6. Ken klasson says:

  Tänkte bjuda på en fin hemmalagad hamburgare på jobb nu när vi skall grilla på söndag natt 😉 och dressingen behöver lite sting

 7. Peter Söderberg says:

  Jag skulle nog vara värd den då jag haft lite otur? med mina egna chilisar iår…sent satta vilket medfört att jag inte ännu fått någon mogen 🙁 så en mogen stark skulle sitta fint. (första året jag odlar så nästa år börjar jag nog odlingen redan i januari…samt tror bara att jag skall satsa på tidiga sorter då.)

 8. Patrik Seeger says:

  Skulle gärna vilja få en frukt med frö, för att se om den kan ge min Moruga spö! 😉

 9. Carl Wennberg says:

  Skulle vilja ha den först och främst för att få smaka på den färskt för att se om den verklig är så stark som våra grannar hävder, sedan för att jag givetvis skulle ta tillvara på varenda frö i denna utomjordiska frukt för att odla på. Då detta är den sista sort för nästa års säsong som jag fortfarande inte har fått tag på.

 10. Absolut något jag vill testa. Det roliga är att den ser så elak ut!
  Gillat sidan.

 11. Gustaf Karsberger says:

  Känner att jag måste anmäla mig för att smaka på detta monster! Vet redan hur ont det kommer att göra. Men är ändå nyfiken.

 12. Mikael says:

  Det skulle var kul att få testa en jigsaw. Efter som den starkaste jag har testst är naga jolokia som jag hade tur att köpa i en ica butik.

  • Johan says:

   Va? var och när? Kilopris/priset?

   Som färsk frukt? Var det i Gotland? Jag skulle bli förvånad om ICA börja ta in Naga Jolokia runtom i Sverige – En av de bättre nyheter på länge! 🙂

 13. Claes Tranell says:

  Missade att det skulle kommenteras. _Självklart_ vill man få chansen att testa Stickans Jigsaw!

 14. Kirsi Tervala says:

  Hick vet inte om jag vågar testa…(ryser lite lätt) verkar vara en riktig “Scary Movie”.

 15. Göran Falemo says:

  Jag vill också gärna ha en av frukterna att smaka. Annars vore det roligt om de som provat kan skriva något om just smaken, och då menar jag inte hur stark den är, utan arom, doft, etcetera och vad den passar till.

 16. Peter Magnusson says:

  Klart man vill va med o tävla om denna!

 17. Annika says:

  Jupp, jag vill testa! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.