Omskolning av plantor

I dag var det dax att skola om en del plantor igen. Det fick bli 10 liters snittblommehinkar, bara att göra några dräneringshål i botten med en sax och sedan hälla i lite lekakulor så var de färdiga för lite hönsgödsel, jord och planta.

I dag var det faktiskt riktigt varmt ute så temperaturen i chilihuset ligger på ca. 30 grader även fast dörren är vidöppen. Ja det kan ju inte vara till någon nackdel då dessa plantor ju ska älska värme. Ventilationen i chilihuset är bra så jag tror att de kommer att trivas i värmen.

Många av plantorna blommar nu och en del bär gröna frukter.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.