Korsa en Cayenne med Dorset Naga

I dag har jag försök mig på att med flit korsa en Cayenne med Dorset Naga. Jag vet inte om det går men det kan ju vara värt ett försök.

Jag tog och plockade bort blombladen på en outslagen Cayenne sedan tog jag även bort ståndarna så bara pistillen var kvar. Jag tog en blomma från Dorset Naga och gnuggade lätt des ståndare mot Cayenne blommans pistill. Jag märkte sedan blomman genom att hänga en liten lapp på blomstjälken så jag kan hålla reda på vilken frukt som är korsad.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

7 Responses to Korsa en Cayenne med Dorset Naga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.