Utplantering av “Dubai” Chili

I dag var det riktigt varmt i växthuset runt 31 grader även fast jag hade dörren vidöppen. det ska inte vara någon fara då jag har kontrollerat tempen regelbundet och det brukar pendla mellan 20 grader nattetid och mellan 25 och 32 grader dagtid och de ska de ju klara, hoppas jag…

Skolade om mina plantor som jag dragit upp från frö som min dotter tog med sig hem från Dubai, det var torkade chilisar så jag vet inte vad det är för sort. Ska bli kul att se vad det blir för någon frukt.De står nu i växthuset bland de andra och växer till sig. De får heta Cili Dubai så länge.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.