Ica Maxi picknickgrill Test 1.


Nu har jag gjort den första grillningen i Ica Maxi picknickgrill. Jag använder grillbriketter från Weber 9 st (de är de bästa jag testat) och Weber små tändkuber, ingen tändvätska denna gång.

Det tog ca 40 minuter att få bra glöd sen var det bara att lägga på köttet, en riktig campingklassiker (flitastek) Då det inte finns något lock till denna grill så använder jag folie som lock. Jag fick vända köttbiten några gånger. det tog ca 1 timme att grilla köttbiten 1,7 kg. Lammkorvarna fick komma på grillen när det var ca 20 minuter kvar.

Jag tycker att grillen funkade bra och resultatet blev kanon men som sagt det tar tid om det ska bli bra resultat när man grillar kött.

Grillen är mycket lätt att rengöra. Fler tester kommer och då med grillkol.

This entry was posted in Grillning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.