Chili Thai Bangkok Upright behöver lite stöd!

I dag var det dax att staga upp några plantor med några extra pinnar som stöd. De plantor som har störst behov av stöd just nu är mina Thai Bangkok Upright (Capsicum frutescens) som har blivit ganska höga, denna variant har ganska lång stam och nästan alla grenar uppe i en trädliknade krona så den kan bli lite ostadig utan stöd.

Plantorna har fått många gröna frukter som kommer att bli röda, en del ser faktiskt väldigt konstiga ut de har rullat ihop sig och jag har ingen aning varför, normalt sett ska de vara raka. Denna chili har en styrka på ca. 15,000 – 30,000 SHU

I dag så stängde jag chilihus dörren ganska tidigt då vädret ska bli sämre, regn och åska…

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.