Kan detta verkligen vara en Habanero Orange!

Jag har några plantor som enligt fröpåsen ska vara Habanero Orange (Capsicum chinense) med en styrka på 100,000–350,000 SHU. Nu när jag ser hur frukterna ser ut så blir jag lite konfunderad, frukterna har inte alls den form som Habanero Orange brukar ha.

Färgen kommer nog att bli rätt iallafall, frukterna börjar bli orange färgade. När de mognat så ska jag smaka på dem och då bör man ju känna den speciella Habanero smaken. Som frukterna ser ut nu är det mera troligt att det är någon korsning av Habanero Orange och ja jag vet inte vad…

Har du någon idé om vad det kan vara?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.