Dax att testa om det är en Habanero!

Habanero eller inte Habanero? I dag var det dax att smaka på chilin som ska vara en Habanero Orange enligt fröpåsen men som har frukter som inte liknar dem till formen, påminner mera om en liten paprika.

En av frukterna har ändrat färg till ljus orange gul så jag plockade den och provsmakade,t är det en Habanero? Nej, jag har löst problemet det är en Cheyenne F1 så nu har vi löst detta mysterium. Kan man lite på att det som står på fröpåsen stämmer, nej tydligen inte. Jag kontaktade frö leverantören och ska få några nya fröpåsar, sorterna bestämmer jag själv…

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.