Chiliplantor installerade i källaren!

Nu har några plantor installerat sig i min källare under belysning. Temperaturen i pannrummet håller ca 25 grader, vi har frjärrvärme. Jag tror att förutsättningarna för att frukterna ska mogna här är ganska bra. Jag använder mig av 120 cm industri armaturer som har 2 st 36 watt lysrör med färg kod 840.

Jag har bara satt upp en ljusarmatur här för dessa plantor ska senare flyttas till övervintringsrummet där jag har 3 st armaturer så ljust blir det. Det en av mina Dorset Naga, Fire och Habanero Lemon som fått komma in i pannrummet.

Jag har ju många plantor kvar i Chilihuset, ska intressant att kunna jämföra fruktens utveckling där och i pannrummet framöver.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.