Så här tar jag sticklingar från mina chiliplantor!

Det är många som frågat mig hur jag gör när jag tar sticklingar från mina chiliplantor. Här är en liten film där du kan se hur jag gör. Du kan även ladda ner en pdf fil där jag beskriver hur jag gör med bild och text. Detta är bara ett utdrag som kommer att finnas i den folder/bok  som jag just nu gör. “Chiliodling som Hobby” En liten guide hur just jag hobby odlar chili inomhus och utomhus. Allt från frö till belysning, näring, beskärning, övervintring och vad man kan göra med sina chilifrukter…

 

De RootIt kuber samt den näring jag använder kan du köpa här Hydrogarden

De kuber jag använder nu för tiden är Root Riot kuber som finns att köpa här wexthuset.com  Är man med i chiliklubben på Facebook så har man 10% på allt man köper där.

Ladda ner beskrivningen som .pdf dokument. (går ej att skriva ut då det bara är ett utkast)
[wpdm_file id=9]

Har du några frågor angående sticklingar från chili så är det bara att kontakta mig.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

9 Responses to Så här tar jag sticklingar från mina chiliplantor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.