De sista Dorset naga frukterna är nu skördade!

I dag så plockade jag av de sista Dorset Naga frukterna från mina plantor i källaren. De sista frukterna var ganska små. Plantan blommar för full och är i god vigör, mycket grönare och finare kan den nog inte bli.

Nu ska den klippas ner och få vila tills det är dax att växa sig stor igen. Jag kommer att passa på att ta sticklingar nu när jag ändå klipper ner den. Dorset Naga har en tendens att vara lite svår att ta sticklingar i från så jag ska testa en ny metod som ska kunna fungera på de flesta växter. Jag kommer att berätta mera när jag får hem undermedlet, det är inget hormon utan en helt naturligt preparat.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.