Mina övervintrande chiliplantor mår prima!


Mina chiliplantor som jag övervintrar i källaren i en temp på ca. 18 grader mår alldeles utmärkt. Jag klippte ner dem när alla frukter var skördade för att de skulle ta mindre plats. Jag har inte hittat några små gröna löss ännu så jag hoppas att jag slipper det problemet i vinter.

Plantorna sätter nya små skott och och är enormt gröna och fina så att Lysrörsbelysning med färg kod 840 är ett av de bästa alternativen när det gäller tillskottsbelysning vid övervintring och även plantuppdragning  är det ingen tvekan om.

Nu är det ju inte bara belysningen som är viktig vid övervintring utan man får även ge plantorna vatten och näring i förhållande till ljus och värme och naturligtvis pyssla om dem varje dag.

Hur övervintrar du dina plantor?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.