Blå & Vit Ledbelysning ökar biomassan och stimulerar klorofyllbildning.

Det växer bra under den Led-belysning med bara Blå & Vita led lampor. Det blir knubbiga små fina gröna plantor. Så just denna led verkar funka utmärkt. De plantor jag har under den vanliga Led-belysningen med Röd & Blå Led belysning blir inte alls så här låga och breda utan de vill sticka iväg på höjden och är mycket spinkigare.

Den Blå & Vita led-belysningen är mycket lik vanlig lysrörsbelysning 840 + 965 och plantorna utveckling är just nu likvärdig. Att plantorna blir så här under Blå & Vit led är ju egentligen inget konstigt då Blått ljus ökar biomassan och stimulerar klorofyllbildning och det röda stimulerar rotinitiering, blomming och sträckningstillväxt.

Denna belysning ska vara optimal även för övervintring av växter!

Det är ju inte så vanligt men en ledbelysning för växter som bara har blått och vitt ljus. Denna belysning kommer i från Parus och finns att köpa här hos VENSO EcoSolution AB

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

One Response to Blå & Vit Ledbelysning ökar biomassan och stimulerar klorofyllbildning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.