Bengle Naga blommar i källaren!

Mina övervintrande chiliplantor mår utmärkt, de sätter nya blommor men de får inte behålla dem så länge då jag brukar plocka bort dem.
I dag så bestämde jag mig för att låta två blommor sitta kvar på Bengle Naga, jag har hjälp till med pollineringen. De får de ljus från mina lysrör med färg 840 så får vi se hur lång tid det tar för att bli en frukt. Jag vattnar mina övervintrare 1 gång i veckan med en liten skvätt näring för att de ska hålla sig fräscha hela vintern så de får en bra start när de ska få komma ut i växthuset i vår…

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.