Nya heta chilisorter till säsongen 2013.

Till chili säsongen 2013 har jag många nya (nya för mig) chilisorter som jag tänker odla. I dag så startade jag groning av 11 st sorter till.

Nu när alla mina små chiliplantor har kommit i krukor så blev värmemattan ledig så att jag kunde börja gro några nya heta chilisorter till. Jag använder mig av de små svampkuberna ( Root Riot kuber) för att så mina fröer i, de är så smidiga att hantera och senare när man ska skola om så är det ingen större risk att man stör eller skadar plantans rötter.

Kuberna placerar jag i ett pluggbrätte som sedan får stå i en plantbricka med hög kant så att det blir lätt att vattna kuberna genom att hälla vatten i brickan. Jag har även belysning över sådden även om det inte är något som man måste ha. Här är det den blå och vita led rampen som får stå för belysningen.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.