Chili Fire, Bengle Naga och Dorset Naga fån frö!

Fire, Bengle Naga och Dorset Naga köpte jag som små plantor i West Doset, England av Sea Spring Farm. De odlar många av sina chili i flera stora växthus som är som stora odlingstunnlar. Plantorna jag köpte har jag kvar och vinterförvaras just nu


I år har jag själv dragit upp dessa tre sorter från frö och de växer bra. Alla dessa tre sorter tycker om jämn bevattning så jag låter dem aldrig torka ut helt, detta var ett av de råd jag fick av Joy på Sea Spring Farm ett annat var att dessa plantor trivs i stora krukor och blir då större och ger mera frukter.

Jag har fröer till alla dessa tre chili, Fire, Bengle Naga och Dorset Naga om du skulle vilja odla någon av dessa chili, grobarheten har hittills varit 100%.

Det är bara att kontakta mig om du är sugen på några heta chilifröer!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.