Bido Tacana en ny chili för mig att odla i år

Här är en av de sorter som som jag inte odlat tidigare. det är en Habanero från Brasilien och som även finns i Bolivia. Den är ganska het 100.000 – 250.000 SHU.

Jag har nu skolat om de små Bido Tacana platorna i små platkrukor. Då det är första gången jag odlar denna sort så nöjer jag mig med att dra upp 3 plantor av denna sort. Plantorna ska bli ca. 50 – 90 cm höga och ge frukter som mognar från grönt till gul-orange. ska bli intressant att följa dessa plantors utveckling.

Har du odlat denna sort?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bido Tacana en ny chili för mig att odla i år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.