Nu börjar plant krukorna bli för små för många av mina chili.

I dag så var det dax att skola om ett gäng chiliplantor då de börjar få det lite trångt om fötterna i de små plant krukorna.

Om skolning nr.2 blir i en 1,5 liters roskruka med en rosjord från Granngården som jag blandar ut med perlite. Varför just Granngårdens rosjord? jo jag testar lite olika jordblandningar för att jag tycker det är intressant att sedan jämföra om det blir någon skillnad mot min egen blandade “billiga” jordblandning.

Det var några Trinidad Scorpion Morouga och Naga Morich chiliplantor som i dag fick nya krukor att växa sig större i.

Vid denna omskolning så grundar jag inte med granulerat hönsgödsel det väntar jag med till det är dax för nästa omskolning till 4 liters krukan.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.