Trinidad Scorpion Butch T den officiella värdsmästaren i styrka.

Från och med 4:de juni 2011 så är “Trinidad Scorpion Butch T” den officiella världsmästaren i styrka/hetta enligt Guinness World Record. Vi får se om Carolina Reaper kommer att slå denna och bli den nya officiella världsmästaren!

Mina plantor av Trinidad Scorpion Butch T växer bra och nu måste de få lite större krukor. De planterades i 1 liters krukan den 29.11.2012 så nu har det gått ca. 6 veckor och 1 liters krukan är helt genomrotad. Denna sort är lite speciell då den offta brukar har dessa slokand neråtböjda blad. Nu kommer plantorna att få växa vidare i en 4 liters roskruka.

Har du odlat denna sort?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.