Nu är det dax för en ny chilifrö Give Away!

giwe_away_2Denna gång är det 5 fröer av sorterna Habanero Big Sun, Datil och Habanero Burning Bush som den lyckliga vinnaren kommer att få i sin berevlåda.

 

 Obs: Denna “Give a way” är avslutad. Grattis Andreas Eriksson!

 


Gilla min sida, tryck på gilla (Like) knappen nedan.

Det ända du behöver göra efter att du gillat min sida är att skriva en kommentar om vad du tycker om min lilla hemsida, bra eller dåligt eller kanske något du skulle vilja veta om chiliodling som du inte kan hitta på min sida. Denna gång drar jag bara en vinnare ur blomkrukan av alla de som gett mig en kommentar om min lilla hemsida. Vinnaren meddelas via e-mail och här på sidan den 3 februari 2013.

 

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

27 Responses to Nu är det dax för en ny chilifrö Give Away!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.