Såpspritsbehandla dina chiliplantor i förebyggande syfte!

sapa

Jag brukar såpbehandla mina chiliplantor i förebyggande syfte emot bladlöss m.m även om jag inte ser några löss och det har visat sig vara en bra metod. Jag har inte drabbats av löss de senaste åren och jag tror att det är tacka vare denna enkla metod. Denna metod ska man även använda om man ser tecken på att någon planta är drabbad av löss. Här visar jag i en liten film hur det går till.

Ps. Såpa är inte skadligt för växten!

Har du några frågor om detta så kontakta mig!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

9 Responses to Såpspritsbehandla dina chiliplantor i förebyggande syfte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.