Oj vad chilifrö det blir över! Jag tänker dela med mig

seedDå jag handlar fröer från när och fjärran så dimper det ner fröer i min brevlåda ganska offta och jag brukar bara gro 2 – 3 fröer av varje sort så jag får en hel del över.Så därför tänker jag nu dela med mig av de fröer jag inte själv behöver till självkostnads pris + 8:- i frakt (frimärke & brevpåse) oavsett hur många fröer du köper.

 

Jag lägger inte på något på priset för jag gör inte detta för att tjäna pengar utan du betalar vad det har kostat mig per frö att skaffa dessa. Jag har lagt upp att man kan köpa 5 st. av vissa sorter och 3 st av andra. Jag vet att fröerna  gror bra då jag har gott dem själv och nu har små plantor som ska få ge frukter till sommaren.

Du hittar förerna i min meny, knappen “Mina Fröer”

Ge mig en gärna en kommentar om vad du tycker om Detta initiativ!‎

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.