Frökjedja på Chiliklubben, Facebook!

För första gången är jag nu med i en Frökjedja på Chilklubben, Facebook. Det går ut på att man är ett antal personer, en av dessa startar kjedjan genom att lägga i  20 sorters chili i små påsar med minst 5 frö i varje och stoppar i ett kuvert och sedan skickar till person nummer 1 på listan.

I går kom brevet i min brevlåda med 20 sorters chili (jag var nummer 1 på listan). Jag valde ut 3 sorter som jag ville behålla och stoppade sedan i 3 st av mina chili sorter i påsen och skickade vidare till nästa person på listan, man har 3 dagar på sig att skicka det vidare men jag skickade i väg det samma dag.

De sorter som jag valde ut är de du ser på bilderna, Ivorian Pimente (C.chinense), Inca red drops (C. baccatum) och Heat Wave Orange (C.annuum).

En frökjedja är mycket trevligt alternativ för att byta fröer med sina chilivänner. Är du inte med i Chiliklubben på Facebook så gå med nu så kan även du få vara med i en Frökjedja eller kanske till o med starta en själv.

Klicka här för att komma till Chiliklubben.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.