Flera små plantor att sätta i krukor!

I dag var det tid för lite om skolning av plantor igen. Denna gång var det bl.a “Bhut jolokia Purple” som ni ser har på bilden, visst är de vackra, de lila grön spräckliga bladen. Jag gror alla mina chili nu mera i Roor riot kuber då det gror bra i dessa kuber och det är mycket smidigt vid omskolning.

De andra sorterna förutom Bhut jolokia Purple som fick komma ner i plantkrukor i dag var “Naga Viper”, “Bhut jolokia white” Nu kommer de att få stå i dessa krukor ca 3 veckor det är den tid det brukar ta för plantorna att bilda fina rötter så att de kan få en större kruka. Plantorna får nu stå på en självbevattningsbricka, jag har märkt att de mår mycket bättre då de får jämn bevattning hela tiden. Ljus får de från mina lysrör…

Bygg själv en bricka med en självbevattningsbricka det är inte speciellt svårt! Du kan se här hur jag gör mina brickor . Klicka här!

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.