Naga Viper är en riktigt het chili.

Mina Naga Viper fröer har grott och börjar nu bli små plantor.Naga Viper är en riktigt het chili (SHU 1,359,000) . Den är framodlad av Gerald Fowler, en bonde i England, och för närvarande innehar denna chili titeln som den tredje hetaste chilin i världen, tror jag det kan ju ha ändrats…

Gerald Fowler säger att om man äter denna heta chili så infinner sig en känsla av välbehag, jo för vissa så kanske det är så men jag avstår nog från att tugga i mig en hel frukt men en lite bit ska jag naturlitvis smaka…

För mig är det första gången jag odlar denna chili, har du odlat den?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

One Response to Naga Viper är en riktigt het chili.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.