Canario Rocoto en ny bekanskap för mig!

Jag odlar inte enbart super heta chilis utan här är en ny bekantskap för mig “Canario Rocoto” enligt många ska denna chili vara mycket god och ska ätas färsk och man bör låta dem mogna på plantan innan man plockar dem. Detta är ingen mild chili utan ska ha bra hetta. Plantan får lila vackra blommor och frukterna har svarta fröer.

Jag har fröer kvar till denna sort om någon vill testa att odla den. Finns i “Mina fröer” Finns den inte så har de tagit slut för jag har bara 12 fröer kvar. Det ligger 3 fröer i varje påse.

Har du odlat denna sort?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Canario Rocoto en ny bekanskap för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.