Stora fina vita blommor på Hot Apple!

Här är en av mina milda chili som jag odlar några plantor av i år. Hot Apple eller “Hungarian Apple Pepper” som den också kallas. Den kommer att få runda röda frukter med tjockt fruktkött, söt och saftig ganska mild men det finns lite hetta ändå.

Denna sort har stor vita vackra blommor och växtsättet är som många annuum sorter lite mera långsträckt, trädliknande. Jar har toppat några av dessa plantor för att de ska förgrena sig bättre men de plantorna kommer att blomma senare. Dessa köttiga Hot Apple frukter ska jag lägga in i en god lag efter att jag gröpt ut alla fröer.

Har du något bra recept på en god lag att lägga in chili peppers i?

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

3 Responses to Stora fina vita blommor på Hot Apple!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.