Min egen växtbelysning Stickans ChiliLight lampan!


Oj vad poppis min lilla egen konstruerade växtbelyning blev. Jag har fått massor med frågor om hur den fungerar och om växterna verkligen kan växa och må bra under 2 lågenergilampor från Biltema!

Jag kan berätta att mina tester visar att denna belysning fungerar alldeles utmärkt. Mina chiliplantor växer, blommar och ger frukter så att denna lampa verkligen ger plantorna energi är det ingen tvivel om.

Den lampa som lyser över chiliplantorna är den första prototypen jag har förändrat lite i konstruktionen men i stort är det samma princip. Det som tillkommit är en “Hatt” ett skydd för kablaget på ovansidan och en kraftigare upphängningsöglor.

Vill du veta mera så är det bara att du hör av dig! Jag gör armatur plåtarna på beställning.

Här är en liten film om hur man monterar allt på armaturplåten för att få en fungerande växtbelysning

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

12 Responses to Min egen växtbelysning Stickans ChiliLight lampan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.