Trinidad Scorpion Butch Taylor har fått små frukter

Att just denna heta chili “Trinidad Scorpion Butch Taylor” skulle ha sådan växtkraft trodde jag inte, den har växt sig störst av alla sorter jag har satt i år. Jag har nu 3 stora plantor av denna Butch T.

Att lysrör fungerar som tillskottsblysning när man driver upp chili är det ingen tvekan om Butch T plantorna både blommar och har börjat sätta små frukter under mina 840/965 rör.

Då det är ca 2,5 månader kvar till plantorna får komma ut i växthus så ska det bli intressant och se hur stora de kan bli inomhus. En av dessa planter ska snart få en 20 liters kruka men bara en, resten får stå kvar i sina 10 literskrukor för jag vill hålla ner dem i storlek till det är dax för dem att komma ut i sommar.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.