Rent och fint, städat alla plantbrickor och behandlat plantorna med Natures Bionim!

I kväll så har jag ägnat en tid åt att städa hos mina chiliplantor det blir en hel del skräp på plant-brickorna. Jag är ju tvungen att lyfta bort alla plantor så jag passade på att ge dem lite förebyggande vård.

Jag sparayade alla plantor i dag i förebyggande syfte med “Natures Bionim” ett flytande organiskt växtskyddsmedel baserat på neem. Medlet är helt naturligt och innehåller bara naturliga ämnen. Man blandar ut detta i vatten och sprayar på växterna. Det luktar inte så gott men det får man stå ut med. Medlet är verksamt mot löss m.m. men har även en stärkande effekt så plantan ska bli mera motståndskraftig mot angrepp.

Finns att köpa här för den som vill testa något annat än såpspritslösning.

Natures Bionim

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

3 Responses to Rent och fint, städat alla plantbrickor och behandlat plantorna med Natures Bionim!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.