Emmaljunga exklusiv Blom & Plantjord var en besvikelse så jag blandar den med rosjord!

Jag använder wejbulls proffs rosjord för det mesta men nu när jag får testa Emmaljunga exklusiv Blom & Plantjord så blandar jag den med rosjorden för att Emmaljunga jorden tycker jag innehåller för mycket torv.

Jag visar här hur jag gör med en liten film, inget märkvärdigt men för nybörjare kan det vara intressant. Det är en av mina “Trinidad moruga scorpion” som får flytta från en 4 liters roskruka till en 10 liters odlarkruka.

Obs:
Gilla mitt inlägg och skriv en kommentar till detta inlägg så har du chansen att få en Stickans “ChiliLigt” Belysning helt gratis. Jag lottar ut en genom att dra en av vinnarna bland alla som gillat inlägget på Facebook samt givit mig en kommen tar här den 5 maj 2013.

Obs: Min gilla ge mig en kommentar är avslutad för denna gång, den som fick lampan var Ann Enström.

Klicka på (Like) Gilla knappen!

 

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

37 Responses to Emmaljunga exklusiv Blom & Plantjord var en besvikelse så jag blandar den med rosjord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.