Test av 2 st Led belysningar samt en lysrörsbelysning startar nu.

Nu har de små plantor som jag ska ha till mitt test kommit upp och fått sina hjärtblad så i dag startar jag testet med 2 st led belysningar och en lysrörsbelysning. Dessa chilisorter är det som ska drivas upp under respektive belysning, Fatali Jigsaw, Bhut Jolokia-Mayan Red, Naga Morich-Tabasco och Habanero Pastel.

Plantorna får stå kvar i sina Root Riot kuber till de fått sina karaktärsblad sedan kommer de att planteras i en liten plantkruka med näringsrik jord. Alla plantor har exakt samma förutsättningar när det gäller avstånd till belysning (30 cm) rumstemperatur, luftfuktighet, vatten, näring m.m. Jag ger dem nu näring (Formulex) i vattnet så länge de står i sina kuber.

På bilderna så är det följande belysningar som testas.

GEMMA Led skena 36W

Ecosolutions Led ramp 30W

Lysrör 2x18W T8 1 st 965 och 1 st 827 totalt 36W

Här är resultatet efter 9 dagar.

Här är resultatet efter 18 dagar

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.