Projekt tunnelväxthus, grunden del 2

Nu har jag med hjälp av mina föräldrar som är pensionerade hobbyodlare fixa grunden till tunnelväxthuset. Själva trä däcket blev ganska stort men det beror ju på att en del ska vara en så kallad sitt och fika del.Den del som tunnelväxthuset ska stå på är markerad på bilden med en röd linje.

Jag har bara isolerat den delen som tunnelväxthuset ska stå på den andra delen fick bara en ogräsduk under sig, den isolerar ju lite den med men är ju mera till för att gräs m.m. inte ska växa upp ur springorna. I helgen ska jag om vädret tillåter måntera upp tältets stålställning samt förankra den i trädxcket. Tältduken sätter jag inte på för än det är dax att ställa ut några av mina chiliplantor och det tar nog ett tag till då nätterna än så länge är för kalla.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.