Chili pluggplantor från Sea Spring Farm i England kom i brevlådan!

Nu i veckan fick jag några chili pluggplantor från Sea Spring Farm i England, de kom i postlådan i en plastförpackning. De såg ut att ha klarat flygresan bra. De ser lite hängiga ut men de kommer att repa sig efter några dagar i kruka och under belysning.

Det är chili sorterna: Devil’s Rib, Apricot, Trinity och Hot Scotch. Jag har nu planterat dem i små plantkrukor med välgödslad jord samt lite perlite, där kommer de att få stå och vila upp sig under belysningen. Jag ställer dem någorlunda svalt de första veckorna ca 18 – 19 grader

Vill man beställa plantor från Sea Spring Farm så ska man vara ute i god tid då de skickar ut plantorna efter när man beställde dem, jag beställde dessa i februari, de börjar att skicka ut plantorna i början på maj.

Här kan du beställa pluggplantor    Sea Spring Chilli Plants

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.