I dag fick mina Canario Roocto komma ut!

Canario Roocto kommer ursprungligen från Anderna och är en av de chili som tål något lägre temperatur än många andra chilisorter så nu har de fått komma ut och trängas med min mors alla tomatsorter.

Canario Rooctos frukter kommer att bli gul-orange till färgen när de mognat just nu är den en hel del gröna frukter på mina plantor

Jag väntar ett tag till med att sätta ut mina andra chilisorter i tunnelväxthuset och det riktiga växthuset. Det riktiga växthuset är nog inte färdigt för inflyttning färrän i mitten av juli så många plantor kommer få vara inne några veckor till men det mår de säkert bara bra av.

This entry was posted in Chili odling. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.